Αθλητισμός

Με αποχή από «τα σφυρίγματα» απειλούν οι Έλληνες διαιτητές εάν οριστούν ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Με αποχή απειλεί η Ομοσπονδία διαιτητών εφόσον εισακουστεί το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό "σφυρίζουν" ξένοι διαιτητές. 

Με ανακοίνωση της, η ΟΔΚΕ αναφέρει ότι στη σημερινή (06.03.2019) γενική συνέλευση των μελών της αποφασίστηκε ομόφωνα αποχή από τους αγώνες, σε περίπτωση που οριστούν ξένοι διαιτητές.

Μάλιστα, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης κάνει λόγο για προσπάθεια στοχοποίησης των διαιτητών και καταγγέλλει κάθε προσπάθεια ελέγχου της διαιτησίας.

Η ανακοίνωση

“Στην γενική συνέλευση μελών Συνδέσμων Διαιτητών της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι κανένας Έλληνας Διαιτητής δεν θα μετέχει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, αν στις Ελληνικές διοργανώσεις μετέχουν ξένοι διαιτητές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης είναι και παραμένουν υψηλότατου επίπεδου και για αυτό το λόγο μετέχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

-Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να ελεγχθεί η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης,

-Ζητάμε να σταματήσει άμεσα η οποιαδήποτε στοχοποίηση της Ελληνικής Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης.

Σας βεβαιώνουμε ότι, η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης θα παραμείνει ακέραια και προσηλωμένη στο έργο της.”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ