Κοινωνία

Μεταγραφή «βόμβα» στον ΣΚΑΪ - «Κλοπή» μέσα από τα χέρια του Σαββίδη και του Open

Πασίγνωστη παρουσιάστρια που βρισκόταν σε συζητήσεις με το Open του Ιβάν Σαββίδη, τον πούλησε κανονικά για τον ΣΚΑΙ!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει έπειτα από περίπου έναν χρόνο στην τηλεόραση και εξετάζει τις προτάσεις που της έχουν γίνει.

Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου, που πρέπει να αποφασίσει ξανά για το τι θα κάνει με το επαγγελματικό της μέλλον, αφού η συνεργασία με την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν προχώρησε.

Η ίδια είχε δεχτεί πρόταση από τον Ιβάν, ο οποίος μάλιστα υπολόγιζε αρκετά σε εκείνη, αλλά όπως όλα δείχνουν θα κλείσει στον ΣΚΑΙ! Πρόταση ωστόσο, φέρεται να έχει δεχτεί και από το Star, ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να επανέλθει στις οθόνες από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.


Μαρινάκης: Αποχώρηση-βόμβα της Τσαπανίδου που έσκασε σαν.... κανόνι!

Έχοντας αναλάβει χρέη διευθύντριας του τηλεοπτικού σταθμού που βρίσκεται στα σκαριά, πριν από μόλις 4 μήνες, προκαλεί εντύπωση και απορία η απομάκρυνση της Τσαπανίδου πριν βγει στον αέρα το κανάλι της εταιρείας Alter Ego. Μάλιστα, ήταν η και η πρώτη επίσημη προσθήκη στη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού του καναλιού, που μόλις πριν λίγες μέρες κατέθεσε προσφορά στο ΕΣΡ για τη μια από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.

Η εξήγηση που δίνεται είναι ότι προέκυψαν διαφωνίες και αντιθέσεις μεταξύ των δύο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση της έχει καλύψει ήδη ο Σταμάτης Μαλέλης, αλλά δεν έχει βγει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ