Αρχείο

Μεγάλη ήττα για την κυβέρνηση - Δεν τολμάει να πατήσει το πόδι της στην Τρίπολη η Παπακώστα - Ανεπιθύμητοι οι «πρόθυμοι» σε όλη την Ελλάδα


Την προγραμματισμένη επίσκεψή της, αύριο, στην Τρίπολη για την επέτειο της 25 Μαρτίου ακύρωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, – λίγες ώρες μετά τον Νίκο Παππά στη Λάρισα – σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

https://www.facebook.com/KonstantinopoulosOdysseas/posts/10158285850883852&width=500

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανέφερε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σε Βέροια και Κιλκίς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ακύρωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα, με στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να αποδίδουν την αλλαγή στον προγραμματισμό σε προσωπικούς λόγους.

Ανέφεραν ότι η κόρη του θα παρελάσει στην Αθήνα και πως ο κ. Παππάς επέλεξε να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα. Υπενθυμίζεται ότι η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου έγινε σήμερα στην Αθήνα. Άρα πρόκειται για μια τεράστια δικαιολογία.

Πάντως, όταν έγινε γνωστό ότι ο κ. Παππάς θα παραστεί στην παρέλαση στη Λάρισα ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, φορείς της πόλης είχαν προαναγγείλει κινητοποιήσεις. Ιδιαίτερα μετά τη δήλωσή του ότι «Η Μακεδονία πριν ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων», η οποία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Επίσης, ο Γιώργος Βαρεμένος βρέθηκε αντιμέτωπος με γιουχαϊσματα και ύβρεις ομογενών με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατά την επίσκεψή του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές