Κοινωνία

Λαμία: Οδηγός έμεινε από βενζίνη και έκανε κάτι "μυθικό"- Η αντίδραση του βενζινά

Ένα παράξενο περιστατικό εκτυλήχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λαμία. Το κεντρικό πρόσωπο ένας πονηρός οδηγός που έμεινε από βενζίνη κάλεσε οδική βοήθεια να τον μεταφέρει στο βενζινάδικο που ήταν πολύ κοντά στο σημείο που «έμεινε» και έβαλε 5 ευρώ βενζίνη!

Ο οδηγός του μπλε βαν έμεινε από βενζίνη και έκανε το… αμίμητο! Αντί να πάει στο κοντινότερο βενζινάδικο να πάρει ένα μπιτόνι προκειμένου να ανεφοδιάσει το όχημα του κάλεσε την… οδική να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο βενζινάδικο!

Όταν το βανακι -καβάλα στην οδική- έφτασε στο βενζινάδικο και ο οδηγός εξήγησε στον βενζινοπώλη τι συνέβη, ζητώντας του παράλληλα να “φουλαρει” με… 5 ολόκληρα (!) ευρώ, ο τελευταίος έμεινε “κάγκελο“. Φυσικά δεν του χάλασε χατίρι ( άλλωστε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο). Μετά τον ανεφοδιασμό ο οδηγός έβαλε μπροστά και έφυγε κανονικότατα αφού το όχημα του δεν είχε άλλο μηχανικό πρόβλημα.

Παραμένει άγνωστο πως πλήρωσε την οδική βοήθεια ώστε να τον μεταφέρει στο βενζιναδικό. Είναι άλλωστε γνωστό πως η μεταφορά είναι αρκετά από πιο ακριβή από τα 5 ευρώ που έβαλε βενζίνη…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ