Πολιτική

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Να πάει στα Σκόπια και να μην ξαναγυρίσει (Βίντεο)


Τσουχτερή η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου που κάποτε υπήρξε θερμή υποστηρίκτρια του Τσίπρα.

Την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Σκόπια κλήθηκε να σχολιάσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και στην ερώτηση τι θα έλεγε στον Πρωθυπουργό αν την καλούσε μαζί του στα Σκόπια, είπε: "Θα του έλεγα να πας και να παραμείνεις εκεί, μην γυρίσεις καλύτερα, διότι είσαι πια ούτως ή άλλως ανεπιθύμητος στη χώρα σου, έχεις προδώσει τον λαό σου και έχεις προδώσει και την Μακεδονία, την ιστορία μας, την πολιτισμική κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας".

"Πιο καλά θα περάσει στα Σκόπια", υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και συμπλήρωσε: "Η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει ελεεινά αποτελέσματα, πρέπει να ακυρωθεί, είναι ούτως ή άλλως άκυρη κατά το Διεθνές Δίκαιο, κατά το Σύνταγμά μας, κατά το νομοθετικό πλαίσιο, όμως χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα την αμφισβητήσει υλοποιώντας την πραγματική βούληση και εντολή του ελληνικού λαού, υλοποιώντας εκείνο που αποτελεί εθνικό καθήκον".

Απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους, τους κάλεσε "να μην ξεγελαστούν οι πολίτες, να μην δώσουν εμπιστοσύνη ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών ζημιώνοντάς μας, ούτε και στη ΝΔ που δεν έφερε πρόταση μομφής για να την αμφισβητήσει".

"Ο Τσίπρας έχει κάνει όλα τα αντίθετα απ' αυτά που υπηρετούν τον ελληνικό λαό και απ' αυτά που υποχρεούται να κάνει ως Πρωθυπουργός. Έχει κάνει τα χατίρια όλων των ξένων δανειστών, όλων των ξένων δυναστών, όλων των τραπεζιτών, όλων των εσωτερικών οικονομικών παραγόντων οι οποίοι περνάνε μέλι την ώρα που ο λαός στενάζει, νομίζω ότι καλύτερα να πάει σε μια άλλη χώρα" επισήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

"Ο Πετσίτης αποδείχθηκε ότι ήταν πρόσωπο του στενού, στενότατου περιβάλλοντος Τσίπρα και Παππά" σχολίασε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...