Κόσμος

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί που κατάπιε χάπια

Το παιδί δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Χρειάστηκε να το διασωληνώσουν οι γιατροί. Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα 24ωρα.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του μικρού παιδιού από τη Συρία που μετέβη εσπευσμένα την «Καθαρά Δευτέρα» στο ΠΑΓΝΗ, καθώς προχώρησε στην κατάποση χαπιών, πιστεύοντας ότι πρόκειται για καραμέλες.

Το παιδάκι νοσηλεύτηκε από την πρώτη στιγμή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου βρίσκεται διασωληνωμένο και υποστηρίζεται μηχανικά.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στην οικογένεια τα μέλη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου καθώς φιλοξενείται στο Ηράκλειο μέσω του προγράμματος που είναι σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμα.

Το μικρό αγοράκι από την Συρία είναι το ένα από τα επτά μέλη οικογένειας Κούρδων που βρέθηκαν στην Κρήτη από την Συρία και φιλοξενούνται στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...