Κοινωνία

Κούγιας για Λαζόπουλο: Είναι ένα ασήμαντο ανθρωπάκι

Προκλητικές οι δηλώσεις του ποινικολόγου που συνεχίζει να προσβάλει τον Λάκη Λαζόπουλο και παρουσιάζει μία δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Στον καβγά που σημειώθηκε ανάμεσα στον ίδιο και στον Λάκη Λαζόπουλο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης «Αθηνών Αρένα», αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος αρνήθηκε πως ξυλοκόπησε τον Λάκη Λαζόπουλο ή πως του χτύπησε το κεφάλι στο τραπέζι, όπως είχε ακουστεί αρχικά. «Δεν μιλάμε για κανέναν ξυλοδαρμό, ελάχιστοι μάλιστα αντιλήφθηκαν την κατάσταση, καθώς επ’ ουδενί υπήρξε. Ούτε ξύλο έπεσε ούτε χαστούκια ούτε τίποτα. Ήταν μια ξεκάθαρη εκδήλωση αποδοκιμασίας. Ένα πιάσιμο από τα ρούχα, περισσότερο για να με δει στο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Ο Λάκης Λαζόπουλος καθόταν στο τραπέζι με την παρέα του όταν ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να τον πλησιάσει. Όπως αναφέρει ο ίδιος, του είπε: «Τώρα που είμαστε εδώ, σήκω επάνω να μετρηθούμε». Το να μετρηθούμε, σημειώνει «έχει πολλές έννοιες, αφού όλα αυτά τα χρόνια υποτίθεται ότι με σατιρίζει ως άνθρωπο κατώτερου ύψους από εκείνον».

Κατά τον Αλέξη Κούγια, ο Λάκης Λαζόπουλος «είναι ένα ανθρωπάκι, το οποίο δεν μπορεί καν να αντιδράσει με στοιχειώδη ανδρική συμπεριφορά». «Συναντηθήκαμε face to face και φάνηκε ένα ασήμαντο ανθρωπάκι», είπε ο Αλέξης Κούγιας. «Μαρινέλλα, σώσε με. Μαρινέλλα, μίλα του», φέρεται να έλεγε ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως ισχυρίζεται ο γνωστός ποινικολόγος, αφού η Ελληνίδα ερμηνεύτρια βρισκόταν στην ίδια παρέα με τον παρουσιαστή.

«Τα είχε χάσει η Μαρινέλλα. Δεν μου είπε τίποτα. Ούτε καν μίλησε. Δεν συμμετείχε καν. Δεν σηκώθηκε καν από το κάθισμά της, όπως και κανένας από την παρέα», συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας.

Κατά τον Αλέξη Κούγια, κανείς δεν τον σταμάτησε. «Σηκώθηκαν και μίλησαν με χειρότερα λόγια αποδοκιμασίας γι’ αυτόν και μου είπαν “άσ’ τον”, φοβούμενοι μην τον χτυπήσω. Δεν τον άγγιξα. Είναι ψέματα ότι του χτύπαγα το κεφάλι στο τραπέζι. Και όταν απομακρύνθηκα από το περιστατικό, κανείς δεν με πείραξε. Έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο σκηνικό με δήθεν μπράβους. Κανείς δεν με ακούμπησε. Γύρισα στο τραπέζι μου, που ήταν πέντε μέτρα από το τραπέζι του Λαζόπουλου και παρακολούθησα το υπόλοιπο πρόγραμμα επί 4 ώρες μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου μου», σημειώνει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...