Αθλητισμός

Κλήση από την τροχαία στον Θανάση Αντετοκούνμπο – Είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα

Δηλώνει εκτός από τα «μακαρόνια με κιμά» και «λάτρης της ταχύτητας». Αυτό το τελευταίο τον έφερε αντιμέτωπο με κλήση της Τροχαίας για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, στην Αττική Οδό.

Μπορεί να σκοράρει και να δίνει «βοήθειες» στα ριμπάουντ και στην άμυνα, μέσα στο γήπεδο, στο τιμόνι το τρέχει στα όρια… Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του nantiaReport.gr το φωτογραφικό ραντάρ μέσα στην Αττική Οδό, «έπιασε» τον 26χρονο σμολ φόργουορντ της ομάδας του Παναθηναϊκού να έχει αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με πολυτελές αυτοκινητο.

Με την αναγραφόμενη παράβαση, και τη διαδικασία που ακολουθείται, του διαβιβάστηκε (07/03) η κλήση για να την παραλάβει από το Αστυνομικό Τμήμα.

«Αισθάνομαι άνετα γενικά, θέλω να οδηγώ όλη την ώρα. Συνήθως μπαίνω μέσα, βάζω τη μουσικούλα μου και… πάω. Έχω μια τρέλα με τα αυτοκίνητα. Μου αρέσει το αμάξι πέρα από γρήγορο, να είναι κι ευρύχωρο. Μου αρέσουν πολύ τα SUV και τα σπορ αυτοκίνητα», δήλωνε σε συνέντευξή του, ο Έλληνας επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής με καταγωγή από την Νιγηρία, Θανάσης Αντετοκούμπο.

Σύμφωνα με τον ΚΟΚ, υπέρβαση πάνω από 30 χλμ από το όριο ταχύτητας στις κυρώσεις εκτός από το πρόστιμο περιλαμβάνονται αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων.

Πηγή: nantiareport.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ