Πολιτική

Καταγγελία-βόμβα: «Ο ΣΚΑΪ έδειξε πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας πριν από 3 χρόνια για να κρύψει το θέμα του Νίκου Γεωργιάδη» (εικόνες, βίντεο)

Καταγγελία κατά του ΣΚΑΪ απευθύνει ο διευθυντής της εφημερίδας «Δημοκρατία» Δημήτρης Ριζούλης για το γεγονός ότι στην εκπομπή «Σήμερα» έπαιξε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας προ 3 ετών και αυτό- όπως υποστηρίζει ο ίδιος «γιατί θέλουν να θαφτεί το θέμα του Νίκου Γεωργιάδη».

«Αυτή η ατιμία δεν έχει προηγούμενο! Ο ΣΚΑΙ έδειξε ψεύτικο πρωτοσελιδο της δημοκρατίας (βρήκε ένα πριν από 3 χρόνια) για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη. Το ΕΣΡ βλέπει; Η ΕΣΗΕΑ; Και επειδή μπορεί να ακούσουμε ότι πρόκειται για... λάθος, νωρίς το πρωί είχε εμφανιστεί το σωστό πρωτοσέλιδο. Λίγο μετά τις 8 άλλαξε! Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι δημοσιογράφοι ανέχονται τέτοια κακοποίηση της αλήθειας. Αναρωτιέμαι, ευθιξία έχει κανείς τους;», έγραψε ο κ. Ριζούλης στο Facebook.

Ειδικότερα, μία ημέρα μετά την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια ανηλίκων στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου – Μαρία Αναστασοπούλου παρουσιάζουν ως είθισται σε μορφή βίντεο τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Όταν έφτασαν στη «Δημοκρατία», το πρωτοσέλιδό της ήταν αυτό του… 2016.

https://youtu.be/UNVaD5L_biE

Το πρωτοσέλιδο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή

Το κανονικό πρωτοσέλιδο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ