Κοινωνία

Θρίλερ με τον θάνατο του νεαρού δικηγόρου

Η εξαφάνιση του 28χρονου δικηγόρου είχε δηλωθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Την Τετάρτη (13/03) εντοπίσθηκε το αυτοκίνητό του σε περιοχή στα Τουρκοβούνια και αμέσως σήμανε συναγερμός. Μέσα σε αυτό, ένα σκούρο Opel Astra, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ένα πορτοφόλι με χρήματα. Βρέθηκαν επίσης δικογραφίες από υποθέσεις που χειριζόταν αφού εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Ο νεαρός δικηγόρος είχε φύγει αργά το βράδυ από το γραφείο του και την επομένη το πρωί δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να δηλωθεί η εξαφάνισή του. 

 

Οι έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν σε ένα μακάβριο εύρημα. Το πτώμα του νεαρού δικηγόρου σε μια χαράδρα στα Τουρκοβούνια. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή μιλούσαν για  αυτοκτονία, ωστόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 28χρονος δικηγόρος έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι το οποίο και προβληματίζει τους ειδικούς. Το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν είναι εαν το τραύμα στο κεφάλι προκλήθηκε από την πτώση στην χαράδρα ή αν συνέβη κάτι διαφορετικό το μοιραίο βράδυ.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν υπάρχει σημάδι δολοφονικής ενέργειας αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά μέχρι το τέλος.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...