Κοινωνία

Θρήνος στη Λάρισα: Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βάλλας

Σε ηλικία μόλις 62 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο ο Λαρισαίος δημοσιογράφος, Δημήτρης Βάλλας.

Ο Δημήτρης Βάλλας εργάζονταν στην εφημερίδα «Ελευθερία», ενώ είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Χορταργιάς, έγραψε το πρωί της Τρίτης: «Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Βάλλας, μέλος μέχρι πρότινος του Δ.Σ. έφυγε από κοντά μας σήμερα. Δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτό που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων για τον εξαίρετο συνάδελφο μας».

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει το θάνατο της δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα, που απεβίωσε σήμερα το πρωί, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 62 ετών.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Βάλλας

Ο Δημήτρης Βάλλας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1956. Σπούδασε ιταλική φιλολογία, όμως τον κέρδισε οριστικά η δημοσιογραφία. Συντάκτης της «Ελευθερίας» Λάρισας από το 1986. Μία ολόκληρη ζωή μάχιμος ρεπόρτερ, που λάτρευε το κυνήγι, το ψάρεμα, τη φωτογραφία και τη ορειβασία. Από τους πιο γνωστούς Ραδιοερασιτέχνες στο πανελλήνιο στα μεσαία κύματα.

Μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και επί σειρά ετών συνδικαλιστής. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε και συμμετείχε σε πολλά συνέδρια της ΠΟΕΣΥ και δημοσιογραφικούς αγώνες.

Εκτός από κείμενα έγραφε και στίχους που μελοποιήθηκαν κι έγιναν τραγούδια από Λαρισαίους συμπολίτες τους. Διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας «Φορτούνα» Κουτσοχέρου.

Τα Δ.Σ της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του ΕΤΑΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του Νίκη, στα δύο του παιδιά και σε όλους τους συγγενείς και φίλους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...