Αθλητισμός

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια από τον Τάκη Τσουκαλά - Χειροκρότησαν τον Σπανούλη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (βίντεο)

Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέφρασε ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς.

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συζήτησης με φίλαθλο του Παναθηναϊκού, η συζήτηση πέρασε στα ερασιτεχνικά τμήματα των δυο ομάδων.

Σε κάποιο σημείο, ο φίλος του Παναθηναϊκού ανέφερε το όνομα του εκλιπόντος Θανάση Γιαννακόπουλου, στον οποίο ένα μεγάλο πλήθος είπε σήμερα το τελευταίο «αντίο».

Τότε, ο Τάκης Τσουκαλάς τον διέκοψε και είπε:

«Μια και το ανέφερες, Θεός σχωρέστον. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

https://youtu.be/rjrYjeqWPGI

Το συγκλονιστικό «αντίο» του Βασίλη Σπανούλη

Το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του λαϊκού προσκυνήματος στο οποίο είχε τεθεί η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου, καταγράφηκε μια συγκλονιστική σκηνή όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν θερμά τον «ερυθρόλευκο» -και κάποτε «πράσινο»- Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασίλης Σπανούλης μετέβη στη Μητρόπολη για να αποχαιρετίσει τον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο είχε μια ιδιαίτερη σχέση.

https://youtu.be/fVGTl9fgC6A

«Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι τεράστια η απώλεια. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα και τον έζησα. Ηταν σπουδαία προσωπικότητα και από τους κορυφαίους παράγοντες» δήλωσε εξερχόμενος ο Βασίλης Σπανούλης.

«Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε. Είχε τεράστια αγάπη προς το πρόσωπό μου και εγώ τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση προς τον ίδιο. Οι σχέσεις μας δεν χάλασαν ποτέ» σημείωσε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...