Εθνικά θέματα

Η ποινή που επιβλήθηκε στον αλεξιπτωτιστή που τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή»

Με έξι μέρες κράτηση τιμωρήθηκε ο Κρητικός καταδρομέας και αλεξιπτωτιστής για το θέμα της βιντεοσκοπήσεως με κινητό του άλματος που έκανε ενώ τραγουδούσε το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή».

Σύμφωνα με το ekriti.gr που επικαλείται πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η τιμωρία επιβλήθηκε μετά το πέρας της Άτυπης Προκαταρκτικής Εξετάσεως που είχε διαταχθεί σε βάρος του αλεξιπτωτιστή Εμμανουήλ Μπούχλη όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.

Η ποινή αυτή επιβλήθηκε από τον Διοικητή της ΣΧΑΛ για παράβαση των κανόνων ασφαλείας στη διάρκεια του άλματος στατικού ιμάντα και μόνο, αφού το προαναφερθέν εμβατήριο – συμφώνως με την επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ – είναι νόμιμο και επομένως δεν υπήρχε αδίκημα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο έγκριτος στρατιωτικός συντάκτης Λεωνίδας Μπλαβέρης.

Να σημειωθεί πως ο καταδρομέας έχει δώσει την δική του απάντηση μέσω μακροσκελούς ανάρτησης στο Facebook, τονίζοντας πως δεν ντρόπιασε κανέναν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...