Κοινωνία

Η μάχη του «Άρτεμις» με τα κύματα - Ηρωική πρόσδεση στη Σίφνο (εικόνες, βίντεο)

Μια ακόμη δύσκολη πρόσδεση με θύελλα στην Σίφνο από το "Άρτεμις", με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα και να κάνουν τον γύρο του ίντερνετ!

Το μεσημέρι της Τρίτης, 12.03.2019, το πλοίο «Άρτεμις», που έκανε το δρομολόγιο Σύρος – Πάρος – Σέριφος έφτασε στο λιμάνι της Σίφνου την ώρα που ο καιρός ήταν του λιμανιού και είχε φρεσκάρει στα μέγιστα.

Ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και η θάλασσα ανέβαινε στον μώλο. Όπως είναι λογικό, τα πράγματα ήθελαν αυξημένη προσοχή και ετοιμότητα.

Άρτεμις

Ο καπετάν Γιώργος Αυτιάς σε συνεργασία με το έμπειρο πλήρωμα του και τους καβοδέτες κατάφερε να δέσει το πλοίο με ασφάλεια στο λιμάνι όπως θα δούμε και στο παρακάτω βίντεο.

Το βράδυ στο λιμάνι αναμένεται το «Διονύσιος Σολωμός» και όλοι ελπίζουν να «πέσει» ο καιρός γιατί εκτός ότι θα είναι νύχτα εκεί τα πράγματα είναι δυσκολότερα αφού έχει να αποβιβάσει και κόσμο αλλά και νταλίκες.

Ακολουθεί το βίντεο το οποίο δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα λόγω του ισχυρού ανέμου αλλά αποτυπώνει την πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το «Άρτεμις»

https://youtu.be/u5i_mi3vNos

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...