Κόσμος

Ε39: Έρχεται ο μεγαλύτερος και εντυπωσιακότερος αυτοκινητόδρομος στον κόσμο! (βίντεο)

Το έργο E39 του παράκτιου αυτοκινητόδρομου είναι το μεγαλύτερο έργο υποδομής στη σύγχρονη νορβηγική ιστορία και ίσως το μεγαλύτερο εκτεταμένο έργο οδικής κυκλοφορίας παγκοσμίως, λέει η Arianna Minoretti, αρχιμηχανική της Νορβηγικής Δημόσιας Διοίκησης Δρόμων.

Η τραχιά δυτική ακτή της Νορβηγίας, που φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες, είναι μια πρόκληση για τους οδηγούς που θέλουν να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο καθώς απαιτεί πολύ χρόνο και πολύ κόπο.

Οι σκληρές καιρικές συνθήκες καθιστούν απρόβλεπτη τη διαδρομή, με τους δρόμους να κλείνουν συχνά και τα πορθμεία να ακυρώνουν συχνά την αναχώρηση των οχημάτων λόγω του χιονιού, των ισχυρών ανέμων ή των υψηλών κυμάτων.

Ένας συνεχής αυτοκινητόδρομος, ο E39, που θα είναι προσβάσιμος 24 ώρες το 24ωρο, με σταθερές διασυνδέσεις μεταξύ των νησιών και της ηπειρωτικής χώρας, θα καταστήσει τη δυτική ακτή πιο προσιτή για τους κατοίκους της αλλά και για τους τουρίστες, καθώς και για τη μεταφορά αγαθών.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=sWr5I-hClQU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...