Αθλητισμός

Εχθρικό το κλίμα στη Ζένιτσα: Γιούχα στον Ελληνικό εθνικό ύμνο από τους μουσουλμάνους Βόσνιους - Απίστευτη πρόκληση

Eχθρικό κλίμα στη Ζένιτσα από τους Βόσνιους. Απίστευτη γιούχα στον ελληνικό εθνικό ύμνο είχαμε πριν από λίγο, αλλά οι διεθνείς μας τραγούδησαν δυνατά τον Εθνικό ύμνο, η φωνή των Ζέκα - Σάμαρη πέρασε από τα μικρόφωνα!

Η «γαλανόλευκη» ρίχνεται στα βαθιά, αντιμετωπίζοντας απόψε (21:45) στη Ζένιτσα τη φιλόδοξη Βοσνία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2020.

Μπορεί να είμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική, αλλά απόψε (21:45) η Εθνική Ελλάδας δίνει έναν κρίσιμο αγώνα στο πλαίσιο του 10ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2020.

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στο Λιχτενστάιν και σήμερα φιλοξενείται από τη Βοσνία που αποτελεί μία από τις κυριότερες αντιπάλους της στη μάχη που δίνει για την πρόκριση.

Το ευχάριστο για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει ξεπεράσει το θέμα με τον τραυματισμό στον αστράγαλο και γυμνάζεται πλέον κανονικά.

Το αν θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στους Βόσνιους εναπόκειται στον έμπειρο τεχνικό.

Αν παίξει ο αρχηγός, θα έχουμε ανακατατάξεις στην ενδεκάδα, οι οποίες μπορεί να αφορούν είτε αλλαγή στο σχήμα, με 3-5-2 και τον Κουρμπέλη να παραμένει στα στόπερ, είτε μετατόπιση του 26χρονου μέσου στα χαφ.

Αν δεν αγωνιστεί ο Παπασταθόπουλος, τότε τα πράγματα αλλάζουν, αφού ίσως παραμείνει το 4-2-3-1 όπως και στο ματς με το Λιχτενστάιν, με τον Ρισβάνη ή τον Κουρμπέλη δίπλα στον Σιόβα, τους Κούτρη και Μπακάκη στα άκρα, τους Ζέκα και Σάμαρη στον άξονα, τον Μασούρα στη μια πλευρά, παίζεται η θέση για την άλλη και τον Φορτούνη πίσω από τον Δώνη ή τον Κουλούρη.

Υπενθυμίζουμε ότι στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη είναι και Φιορίν Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ