Οικονομία

Εχετε παλιές δραχμές; Δείτε πόσο μπορείτε να τις πουλήσετε (εικόνες)

Οι συλλέκτες, μπορεί να προσφέρουν μέχρι και 5.000 ευρώ για τα κέρματα των 100 δραχμών. Φυσικά, σύμφωνα με εκτιμητή νομισμάτων, αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν ορισμένα σπάνια νομίσματα. Τα κοινά νομίσματα των 100 δραχμών, πωλούνται μόλις 2 ευρώ το κιλό.

Υπάρχουν κέρματα με τον Μέγα Αλέξανδρο που ένας απλός πολίτης δύσκολα θα έχε στη κατοχή του γιατί βγήκαν ελάχιστα στην αγορά. Αυτό, θα κοστίσει σε ένα συλλέκτη 3.000 ευρώ το ένα.

«Με χρονολογία κοπής 1990 είναι γνωστά περίπου 15 κομμάτια που έχουν κοπεί σε PROOF κατάσταση και κάνουν περίπου 3.000 ευρώ το καθένα. Αυτά όμως βρίσκονται σε χέρια συλλεκτών και όχι στα βαζάκια του κόσμου!» λέει ο Δημήτρης Ποδαράς στο star.gr, ειδικός επί των συλλεκτικών νομισμάτων από το greekcoins.gr,, ο οποίος έστειλε και φωτογραφίες από ένα από εξ αυτών των 15 νομισμάτων με την πραγματικά μεγάλη αξία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...