Πολιτική

Ευρωεκλογές: Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως θα είναι ο Γ. Αυτιάς

Η "μετακόμιση" του Γιώργου Αυτιά από τη δημοσιογραφία στην πολιτική, όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του δημοσιογράφου στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο.

Η κουβέντα ανάμεσα στον κυρίαρχο της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου και την Πειραιώς έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τα όσα γράφτηκαν και ελέχθησαν, να έχει ανάψει το πράσινο φως προς τον Αυτιά.

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα ενισχύσει την επιρροή της Ν.Δ. σε κοινά που επί χρόνια εμπιστεύονται τον γνωστό δημοσιογράφο. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Αυτιά θα γίνει μαζί με τα υπόλοιπα ονόματα του ψηφοδελτίου, που δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, κατά κοινή παραδοχή και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, ο Μητσοτάκης έχει συγκροτήσει ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, ικανό να συντρίψει τον αλαζόνα ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...