Αθλητισμός

Επική ανατροπή η Γιουνάιτεντ - "Ξέρανε" την Παρί με πέναλτι στο 94’ - Χαμός ξανά με το VAR!

Η κατάρα της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται, αφού η γαλλική ομάδα μοιάζει κάθε χρόνο να ψάχνει τον πιο απίστευτο τρόπο για να αποκλειστεί από το Champions League!

Παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με... μισή ομάδα (έλειπαν οι Πογκμπά, Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ, Σάντσες και Μάτα) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε ακόμα μια επική ανατροπή στην τεράστια ιστορία της, καθώς πήρε απίθανη νίκη με 3-1 μέσα στο Παρίσι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League με τον πλέον κινηματογραφικό τρόπο!

Βέβαια η πρόκριση κρίθηκε με μια φάση που θα συζητηθεί πάρα πολύ, αφού ο διαιτητής Σκόμινα συμβουλεύτηκε το VAR και έδωσε αμφιλεγόμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις για χέρι του Κιμπεμπέ, το οποίο αξιοποίησε ο Ράσφορντ για να κάνει το τελικό 3-1 και να... ξεράνει την Παρί.

Μετά την ήττα με 2-0 στην Αγγλία η Γιουνάιτεντ έψαχνε ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε. Μόλις στο 2' ο Κέρερ έκανε λάθος γύρισμα προς τον Μπουφόν, με τον Λουκάκου να κλέβει και να ανοίγει το σκορ με πλασέ προ κενής εστίας. Ο Μπερνάτ ισοφάρισε άμεσα για την Παρί (12'), γκολ που έμοιαζε να... αποκαθιστά την τάξη.

Ωστόσο, όταν η ομάδα που έχει πετύχει τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών (Γιουνάιτεντ) αντιμετωπίζει αυτή που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα μεγαλύτερα "πατατράκ" (Παρί), όλα είναι είναι πιθανά!

Στο 30' ο Ράσφορντ σούταρε από μακριά και ο Μπουφόν δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, κάνοντας... δώρο το 2-1 στον Λουκάκου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό, καθώς η Παρί ήλεγχε το ματς και η Γιουνάιτεντ δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει. Μάχρι που συνέβη το αδιανόητο!

Ο Νταλότ σούταρε από μακριά και ο Κιμπεμπέ έβαλε την κόντρα με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του. Ο διαιτητής πήγε να δεί το VAR, όμως ούτε αυτό ξεκαθάρισε τη φάση, μιας και ο Κιμπεμπέ έχει κάνει όντως χέρι, όμως ο Γάλλος αμυντικός γύρισε την πλάτη και σίγουρα δεν το κάνει με πρόθεση. Ο Σκόμινα το σκέφτηκε πολύ, εν τέλει έδωσε το πέναλτι και ο Ράσφορντ ευστόχησε, γράφοντας ακόμα μια "χρυσή" σελίδα στην ιστορία της Γιουνάιτεντ!

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Μπουφόν, Κέρερ (70’ Παρέδες), Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Βεράτι, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες (95' Καβάνι), Μπερνάτ, Ντι Μαρία, Ντράξλερ (70’ Μενιέ), Μπαμπέ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μπαϊγί (36’ Νταλότ), Σμόλινγκ, Λιντέλεφ, Σο, ΜακΤόμινι, Φρεντ, Γιανγκ (87’ Γκρίνγουντ), Αντρέας Περέιρα (80’ Τσονγκ), Ράσφορντ, Λουκάκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές