Κυβέρνηση

Επί ποδός ο Ελληνισμός - Κάλεσμα πολιτών: «Την 25η Μαρτίου θα τραγουδάμε στα μούτρα των “επισήμων” το “Μακεδονία Ξακουστή”»

Ξεσηκωμός επικρατεί σε όλο τον Ελληνισμό. Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, έχει ενεργοποιήσει όλους του πολίτες και ο καθένας με το κάθε μέσο που έχει, αντιστέκεται στη σμφωνία που εκχώρησε τα πάντα στους Σκοπιανούς.

Κινητοποίηση με το «Μακεδονία Ξακουστή», πραγματοποιούν πολίτες μέσω των social media για να διαμαρτηρηθούν για την Συμφωνία των Πρεσπών

Σύμφωνα με το σχετικό κάλεσμα, κατά τη διάρκεια των μαθητικών ή των στρατιωτικών παρελάσεων που γίνονται εκείνη τη μέρα, πολίτες θα τραγουδούν το “Μακεδονία Ξακουστή” προς τους επισήμους που θα παρευρίσκονται εκεί, προκειμένου να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την “απαγόρευση”, όπως υποστηρίζουν, του ηρωικού αυτού τραγουδιού.

Διαβάστε τα όσα αναφέρουν στο σχετικό κάλεσμα μέσω Facebook:

ΤΗΝ 25η Μαρτίου,
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Την 25η Μαρτίου, σε κάθε πόλη και χωριό που θα γίνει παρέλαση στρατού ή μαθητών, ο Λαός κατεβαίνει σύσσωμος και τραγουδά προκλητικά και ασταμάτητα στα μούτρα των “επισήμων” το, απαγορευμένο από αυτούς, “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”.

Όλοι, πέρα από κόμματα και χρώματα, έχουμε ΧΡΕΟΣ
στην προδομένη πρόσφατα από το καθεστώς ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ μας,
αλλά και στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ που φιμώθηκε και αιχμαλωτίστηκε
από κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ώστε να μη μπορέσει ο λαός με ένα Δημοψήφισμα να εμποδίσει την ολοκλήρωση της προδοσίας.

Ο κάθε Έλληνας κι η κάθε Ελληνίδα έχουμε απλήρωτο ακόμη ΧΡΕΟΣ

– στον Παύλο Μελά, στον Καπετάν Άγρα και στους άλλους θυσιασμένους καπεταναίους του Μακεδονικού αγώνα,
– στον ηρωικό Μητροπολίτη Γερμανό Καραβαγγέλη και σ’ όλους τους κληρικούς που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία, κάνοντας το ράσο τιμημένο λάβαρο λευτεριάς και
– στα χιλιάδες ανώνυμα Ελληνόπουλα που θυσίασαν τα νειάτα
και τη ζωή τους για να μας δώσουν δώρο τη Μακεδονία μας.

Σ’ όλους αυτούς, οφείλουμε ένα ελάχιστο αντίδωρο.
Μια ένδειξη ότι το αίμα τους δεν χάθηκε με δύο δράμια μελάνης προδοτικών υπογραφών.

Τραγουδάμε προκλητικά στα μούτρα τού προδοτικού καθεστώτος το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”.
Με το τραγούδι αυτό, ο λαός θα δώσει, για λογαριασμό των ηρωικών Μακεδονομάχων μας, την πιο οδυνηρή μαχαιριά στα σωθικά του ύπουλου καθεστώτος.

Ας ανάψουμε με το τραγούδι μας αυτό, τη φωτιά στο καντήλι της μνήμης των ηρώων μας, μπροστά στα μούτρα των αρνητών της θυσίας τους.

Ας μην στερήσουμε από την παλληκαροσύνη αυτή την ελάχιστη τιμή για τη θυσία της.

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Στην παρέλαση πάμε ομαδικά 15-20 άτομα και ξεκινάμε το τραγούδι, για να απλωθεί σ’ όλο τον κόσμο.
Αν στην ομάδα έχουμε και κάποιο όργανο (πχ σάλπιγγα) θα βοηθήσει πολύ.
Αν κινητοποιήσουμε και έχουμε μαζί μας την τοπική χορωδία, τόσο το καλύτερο.

Κοινοποιούμε ασταμάτητα.

Οι μέρες που μένουν είναι λίγες.
Όλη η Ελλάδα πρέπει να αντηχήσει από τις νότες και τα λόγια τού λεβέντικου αυτού τραγουδιού.

Μακεδονία ξακουστή
του Αλεξάνδρου η χώρα,
που έδιωξες τους βάρβαρους
κι ελεύθερη είσαι τώρα.

Ήσουν και θα ΄σαι Ελληνική,
Ελλήνων το καμάρι,
κι εμείς θα σ’ αντικρίζουμε
περήφανα και πάλι.

Οι Μακεδόνες δεν μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι,
όλα και αν τα χάσουνε
η λευτεριά τους μένει.”

Την ίδια στιγμή, αναστάτωση επικρατεί στην Προεδρική Φρουρά μετά την πληροφορία ότι θα κοπεί από τις παρελάσεις τους το «Μακεδονία Ξακουστή», ενώ οργή προκαλεί η στάση κυβερνητικών στελεχών σχετικά με το εν λόγω σύνθημα.

Το θέμα προέκυψε μετά από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» (07.03.2019), στο οποίο ανέφερε ότι στις 20 Ιανουαρίου 2019 υπήρξε οξύτατη αντίδραση εκ μέρους της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εξ αφορμής του γεγονότος ότι η μπάντα του Λιμενικού που συνόδευε το άγημα Ευζώνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, παιάνισε το γνωστό εθνικό εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή”.

Παράλληλα, όπως είχαμε αποκαλύψει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, το ΚΚΕ κατέθεσε σχετικό έγγραφο στη Βουλή, αιτούμενο την κατάργηση του συνθήματος, με τον Υπουργό Άμυνας, κ. Αποστολάκη, να απαντά πως «όσοι το φωνάξουν θα υποστούν κυρώσεις!».

Μέχρι σήμερα στην Προεδρική Φρουρά φαινόταν αδιανόητο οι Εύζωνες να μην κάνουν την Κυριακάτικη Επίσημη Αλλαγή χωρίς την συνοδεία του συγκεκριμένου εμβατηρίου.

Οι Εύζωνες αν και οπλίτες του Ελληνικού Στρατού, οι οποίοι υπακούν στις διαταγές του Υπουργείου Αμύνης, είναι τέτοια η αποστολή τους, το ηθικό αλλά και το χρέος που νιώθουν κάθε φορά που φοράνε τις Ευζωνικές στολές, ανάμεσα και των Μακεδονομάχων, που απορεί κανείς πως θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τέτοια οδηγία.

Το κλίμα το τελευταίο διάστημα είναι έντονο φορτισμένο, και ειδικά με τον άδικο χαμό του συναδέλφου τους. Οι Εύζωνες συζητούν μεταξύ τους ακόμα και την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο να καταθέσει στεφάνι Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...