Αθλητισμός

Ελληνικό μετάλλιο στο αλμα επί κοντώ: Χάλκινη η Κυριακοπούλου, τέταρτη η Στεφανίδη στη Γλασκώβη

Ένα ακόμα μετάλλιο για την Ελλάδα μιας και η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου που διεξάγεται στην Γλασκώβη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε δυο επιτυχημένες προσπάθειες στα 4.45 και 4.65, ενώ απέτυχε να περάσει το 4.75 στον τελικό του αγωνίσματος.

Με τη σειρά της η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στην τέταρτη θέση καθώς δεν κατάφερε να δείξει τον καλό εαυτό της και δεν πέρασε τα 4.75 μένοντας, εκτός βάθρου για πρώτη φορά στην καριέρα της μετά το 2015.

Ενδεικτικό της άσχημης κατάστασης που ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη είναι το γεγονός ότι και το 4.65 το πέρασε με την τρίτη της προσπάθεια.

Η Κυριακοπούλου κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση και χάρισε στην Ελλάδα το τέταρτο μετάλλιο στη Γλασκώβη και το 33ο συνολικά στην ιστορία της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...