Αθλητισμός

Εκτός ελέγχου οι χούλιγκαν: Επεσε μολότοφ στο Ατρόμητος-Πανιώνιος

Τα επεισόδια δεν έχουν τέλος αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3/3). Πριν από το παιχνίδι μεταξύ του Ατρομήτου και του Πανιωνίου στο Περιστέρι, οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν έξω από το γήπεδο.

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των Περιστεριωτών με τον Πανιώνιο για τη Superleague.

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πήραν εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά από αρκετά χρόνια λόγω της κόντρας που υπάρχει, συγκρούστηκαν με τους οπαδούς του Ατρομήτου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε και μία βόμβα μολότοφ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οπαδοί του Ατρόμητου έριξαν καπνογόνα από την εξέδρα όπου βρίσκονταν στους οπαδούς του Πανιωνίου όταν αυτοί προσέγγισαν το γήπεδο στον πεζόδρομο.

Αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει πανικός για μερικά λεπτά στην περιοχή, ενώ από τα επεισόδια προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα. Παράλληλα δεν έλειψαν και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις και οι οδομαχίες και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μάλιστα δράση έλαβε και ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός ο οποίος έσπευσε στους οργανωμένους προκειμένου να μην ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...