Αθλητισμός

Πεδίο μάχης το ΟΑΚΑ - Μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί του ΠΑΟ - Διακοπή του αγώνα


(upd 21.28) Οριστική είναι η διακοπή στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων».


«Κόλαση» το ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ. Στο 70' ο διαιτητής Φριτς διέκοψε εκ νέου τον αγώνα και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια λόγω εισβολής οπαδών του ΠΑΟ στον αγωνιστικό χώρο. Το ντέρμπι μόλις στο 5' λεπτό είχε διακοπεί μετά από εισβολή μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού που προσπάθησε να προσεγγίσει τον πάγκο του Ολυμπιακού

Μετά την επίτευξη του γκολ του Ολυμπιακού, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού… εκτονώθηκαν ερχόμενοι σε σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και συγκεκριμένα έξω από το πέταλο των οργανωμένων.

Το γκολ του Ολυμπιακού στο 53' από τον Γκερέρο

https://youtu.be/sQ4upPw33Ms

Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση κροτίδων κρότου λάμψης, ενώ έπεσαν δακρυγόνα και χημικά, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει αποπνικτική. Μάλιστα, η μυρωδιά των χημικών πέρασε κι εντός γηπέδου, με αποτέλεσμα, να ανοίξει το πορτάκι, από το οποίο εισήλθαν οι χούλιγκαν στο «ντου» στον πάγκο του Ολυμπιακού, για να περάσουν στη θύρα δίπλα από τα επίσημα οπαδοί που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τους καπνούς.

Η μαζική εισβολή των οπαδών, ανάγκασε τον Γερμανό ρέφερι να διακόψει τον αγώνα και να φύγουν οι παίκτες για τα αποδυτήρια

https://youtu.be/CD5ATgxNsgw

ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ

Νωρίτερα το ντέρμπι διακόπηκε προσωρινά στο πέμπτο λεπτό, μετά από επίθεση οπαδών του "τριφυλλιού" στον πάγκο του Ολυμπιακού. «Είχαν μαχαίρι οι οπαδοί που έκαναν ντου», κατήγγειλαν οι Πειραιώτες.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ δεν πρόλαβε να αρχίσει και διακόπηκε. Στο πέμπτο λεπτό της «αιώνιας» μάχης, 10-15 οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν «ντου» στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών που καθόντουσαν στον πάγκο προχώρησαν σε μία καταγγελία-σοκ, καθώς ανέφεραν ότι κάποιος από τους οπαδούς κρατούσε μαχαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν, παράλληλα, ότι δεν υπήρξε χειροδικία κατά του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος δεν ήταν καν στο σημείο.

Το «ντου» των οπαδών του Παναθηναϊκού

Δείτε φωτογραφία από την ΕΡΤ


Δείτε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να απομακρύνουν τους οπαδούς τους

Δείτε το βίντεο:

https://streamable.com/ctfse

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ