Αρχείο

Χημικά στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου - Ρομά πολιορκούν το κτίριο - Άγριες συμπλοκές, χτύπησαν ηλικιωμένους - Αποκλειστικές φώτο

Επίθεση από Ρομά στον 35χρονο που δολοφόνησε τον επίδοξο διαρρήκτη. Επίθεση δέχτηκε ο φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη Ρομά έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου.

Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση και συμπλοκές έξω από το δικαστικό Μέγαρο, ενώ ομάδες Ρομά έχουν περικυκλώσει το κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου, ενώ αναβάλλονται και δίκες.

Αίμα στα δικαστήρια Κορίνθου με αλλεπάλληλα επεισόδια που οδήγησαν στην εκκένωση του Μεγάρου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τραυματίστηκε ο καφετζής του δικαστηρίου μετά από επίθεση Ρομά και στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο. Μετά από ρίψεις αντικειμένων, έσπασαν τζάμια στην πόρτα του καφενείου και τον έκοψαν στο πρόσωπο και το λαιμό.

Ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο τον άτυχο άντρα μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι» με τους Ρομά να εκσφενδονίζουν για ώρα αντικείμενα προς τους οικείους του 35χρονου δράστη.

Οι Ρομά επιχείρησαν ακόμη και να εισβάλουν στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, τραβώντας με μεγάλη δύναμη την πόρτα. Τα μέτωπα είναι πολλά και οι κάτοικοι Ρομά προκαλούν ένταση σε πολλά και διαφορετικά σημεία με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται το έργο της αστυνομίας.

Αποκλειστικές φωτογραφίες:

https://www.youtube.com/watch?v=g5V3PXkQk-Q

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ