Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Ο Ντουρμισάι στη θέση του Μήτρογλου ενόψει Βοσνίας!

Μετά τον τραυματισμό του Μήτρογλου τη θέση του θα πάρει ο Ντουρμισάι.

Ο Κώστας Μήτρογλου αποχώρησε τραυματίας από τη νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020 και ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τον Φιορίν Ντουρμισάι!

Τον Φιορίν Ντουρμισάι κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας ο Άγγελος Αναστασιάδης, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κώστα Μήτρογλου.

Βοσνία – Ελλάδα: Ο Μακέλι «σφυρίζει» στη Ζένιτσα

Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο χτεσινό (23.03.2019) ματς της “Γαλανόλευκης” με το Λιχτενστάιν (έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο) και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Τρίτης (26/3) με την Βοσνία στην Ζένιτσα, για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε για αντικαταστάτη του τον 22χρονο επιθετικό του Πανιωνίου, Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος με την σειρά του έχει επιλέξει να αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα.

Να αναφέρουμε ότι η Αλβανική Ομοσπονδία έστειλε στη FIFA το χαρτί που χρειαζόταν η Ελληνική Ομοσπονδία και τη Δευτέρα (25.03.2019) αναμένεται να προκύψει η τελική… συγκατάθεση στο συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο Ντουρμισάι να μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ