Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Η ενδεκάδα του Αναστασιάδη για το ματς με την Βοσνία

Διαβάστε τις εκπλήξεις στην 11αδα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά και το "μπέρδεμα" με το σύστημα και τη διάταξη για το κρίσιμο παιχνίδι με την Βοσνία στις 21:45.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Τάσος Δώνης είναι τα τρία νέα πρόσωπα στην αρχική 11αδα της Εθνικής μας ομάδας σε σχέση με εκείνη του Σαββάτου εναντίον του Λιχτενστάιν.

Μένει με την έναρξη της αναμέτρησης με την Βοσνία να δούμε αν θα πάει σε σύστημα με τρία στόπερ (3-5-2 ή 3-6-1) ή με 4αδα στην άμυνα (4-3-3), αλλά και την διάταξη μεσοεπιθετικά.

Αναλυτικά οι 11 της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κούτρης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης, Δώνης.

Σύμφωνα, πάντως, με το σάιτ της UEFA το σχήμα της Εθνικής Ελλάδας εμφανίζεται σε 4-3-3 με τον Σάμαρη αριστερό ακραίο χαφ, τον Φορτούνη δεξιά και τους Κουρμπέλη, Μπουχαλάκη, Ζέκα τριάδα στον άξονα.

Βέβαια, δεν είναι απίθανο να δούμε τον Κουρμπέλη να οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας, το Σάμαρη στον άξονα και τους Φορτούνη - Δώνη να αποτελούν το δίδυμο μπροστά. Υπομονή λίγη ώρα ακόμα και θα το μάθουμε...

Όσον αφορά στην Βοσνία, ο προπονητής της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσενέτσκι επέλεξε διάταξη 4-3-3 με τους: Σέχιτς, Μπίκατσιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Βίσκα, Ντούλγεβιτς, Τζέκο, Τσίμιροτ, Σούνγιτς, Ζουκάνοβιτς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ