Κοινωνία

Εγκλημα στη Ρόδο: Μάρτυρας αποκαλύπτει πως η Tοπαλούδη δεχόταν ερωτικό εκβιασμό

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως, για το έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και τον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Ένας μάρτυρας-κλειδί, υποστηρίζει πως η άτυχη φοιτήτρια έψαχνες τρόπους για να γλιτώσει από τα άτομα που την εκβίαζαν. Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν τη δολοφονία της.

«Mε πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τράβηξαν βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!”», λέει ο άνδρας ο οποίος είχε σχέσεις με την αστυνομία και γι’ αυτό η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018, ζητώντας βοήθεια.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...