Κοινωνία

Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για τον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος από την περασμένη Τετάρτη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία, με αποτέλεσμα τα παιδιά του να τον μεταφέρουν εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso".

Οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της εφημερίδας.

Παρ' όλα αυτά είναι επιφυλακτικοί λόγω του ιατρικού ιστορικού του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη αλλά και της ηλικίας του.

Ωστόσο, κρίνουν την κατάστασή του ελεγχόμενη και είναι καθησυχαστικοί απέναντι στην οικογένειά του, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Αύγουστο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το οποίο και αντιμετωπίστηκε και πάλι με φαρμακευτική αγωγή. Τότε οι γιατροί τού συνέστησαν απόλυτη ηρεμία και όλο αυτό το διάστημα ως σήμερα απέφυγε οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...