Πολιτική

Δημοτικές-Περιφερειακές Εκλογές: Οι προβλέψεις που προκύπτουν από τις Στοιχηματικές Εταιρείες (Εικόνες)

Εκτός από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων με το ζήτημα των εκλογών ασχολούνται και οι εταιρείες στοιχημάτων.

Πέρα από τις δημοσκοπήσεις των εταιρειών, οι οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει «φωτιά», ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα στοιχεία που προκύπτουν για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές από τις εταιρείες στοιχημάτων.

Μέσα από τις συμμετοχές και τις αποδόσεις που δίνονται φαίνονται ξεκάθαρα τα φαβορί, δύο ακριβώς μήνες πριν οδηγηθούμε στις κάλπες.

Με βάση τις αποδόσεις, στην Περιφέρεια Αττικής σαν ξεκάθαρο φαβορί παρουσιάζεται η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη, ενώ για τη δεύτερη θέση σχετικά κοντά φαίνονται Ρένα Δούρου και Γιάννης Σγουρός.

Η ίδια μεγάλη διαφορά στις αποδόσεις ισχύει και την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ καθαρό φαβορί για τη δεύτερη θέση είναι ο Χρήστος Παπαστεργίου.

Στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, οι αποδόσεις δείχνουν αμφίρροπη μονομαχία μεταξύ του Χρήστου Μέτιου και του Χριστόδουλου Τοψίδη, ενώ η τρίτη θέση είναι σχεδόν σίγουρη για τον Κώστα Κατσιμίγα.

Ο Γιώργος Κασαπίδης δείχνει φαβορί για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να βρίσκεται σχετικά κοντά σε αποδόσεις.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, ξεκάθαρο είναι το φαφορί και στην Περιφέρεια Ηπείρου όπου η διαφορά στις αποδόσεις μεταξύ του πρώτου, Αλέξανδρου Καχριμάνη και του δεύτερου, Σπύρου Ριζόπουλου είναι μεγάλη.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, προηγείται ο Κώστας Αγοραστός ενώ σε σχετικά μικρή απόσταση είναι ο Νίκος Τσιλιμίγκας.

«Σκληρή» μάχη για την πρωτιά απ' ότι φαίνεται θα δοθεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μεταξύ του -μέχρι στιγμής- πρώτου Φάνη Σπανού και του Απόστολου Γκλέτσου, ενώ κοντά είναι και ο τρίτος Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Απόστολος Κατσιφάρας δείχνει να προηγείται αλλά πολύ κοντά είναι σε αποδόσεις ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

«Σκληρή» μάχη για την πρωτιά φαίνεται πως θα δοθεί και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου βάση των αποδόσεων προηγείται ο Πέτρος Τατούλης με δεύτερο τον Παναγιώτη Νίκα.

Πρώτος αλλά όχι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκης είναι ο Σταύρος Αρναουτάκης στην Περιφέρεια Κρήτης.

Πολύ κοντά δίνουν οι αποδόσεις τους Χριστιάνα Καλογήρου και Παναγιώτη Χριστόφα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ενώ σε μάχη θα δοθεί και στην Νοτίου Αιγαίου ανάμεσα στους Γιώργο Χατζημάρκο και Μανώλη Γλυνό.

Τέλος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Θεόδωρος Γαλατσιάτος και η Ρόδη Κράτσα είναι σχετικά κοντά.

Ως προς τις Δημοτικές εκλογές, ξεκάθαρο φαβορί για το Δήμο της Αθήνας δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ στη δεύτερη θέση αλλά με μεγάλη διαφορά παρουσιάζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, με τον Νάσο Ηλιόπουλο τρίτο και τον Παύλο Γερουλάνο τέταρτο.

Στο Δήμο θεσσαλονίκης, πρώτη είναι η υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου, δεύτερη του Νίκου Ορφανού ενώ στην τρίτη θέση, με μεγάλη διαφορά από τους δύο πρώτους, είναι η υποψηφιότητα Νοτοπούλου.

Στον Πειραιά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτή είναι η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη με δεύτερη του Νίκου Βλαχάκου.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, στο Δήμο Πατρέων ξεχωρίζει ο Κωνσταντίνος Πελετίδης με δεύτερο, σε σχετικά μικρή απόσταση, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

«Σκληρή» μάχη για την πρωτιά φαίνεται πως θα δοθεί στο Δήμο Λάρισας όπου πρώτος σύμφωνα με τις αποδόσεις εμφανίζεται ο Απόστολος Καλογιάννης ενώ δεύτερη είναι η Ρένα Καραλαριώτου.

Τέλος, σχεδόν σίγουρη την επανεκλογή του Ανδρέα Παχατουρίδη δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες στο Δήμο Περιστερίου, ενώ μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή απ' ότι φαίνεται θα δοθεί μεταξύ Γιάννη Βούρου και Άρη Βασιλόπουλου για το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκιδόνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ