Κόσμος

Δεν υπάρχει! Δεν είχε ρεζέρβα και έβαλε ένα... ξύλο - Δείτε το βίντεο

Η φαντασία δεν έχει όρια ορισμένες φορές. Δεν έχεις ρεζέρβα; Εντάξει! Υπάρχουν και οι κορμοί από τα δέντρα.

Στους δρόμους βλέπεις ότι μπορείς να φανταστείς και ακόμα περισσότερο και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια. Στο οποίο ένας Ρώσος οδηγός ενός λεωφορείου είχε δύο ατυχίες: η πρώτη ήταν να του σκάσει το λάστιχο και η δεύτερη να μην έχει ρεζέρβα. Προφανώς δεν είχε ούτε οδική βοήθεια αν κρίνουμε από το γεγονός πως τον τραβά ένα φορτηγό. Και όπως θα δείτε η λύση βρέθηκε χρησιμοποιώντας ένα αναλώσιμο υλικό, όπως είναι ένας κομμένος κορμός δέντρου.

Ναι, σωστά διαβάσατε ένας ξύλινος κορμός που δέθηκε στην θέση του κλαταρισμένου τροχού ώστε το λεωφορείο να μπορεί απλά να τσουλήσει στην άσφαλτο. Μιλάμε για μία κατάσταση εντελώς παρακμιακή, ειδικά αν παρατηρήσει κανείς πως το αυτοκίνητο στο οποίοι βρίσκεται αυτός που τραβά το βίντεο έχει ραγισμένο παρμπρίζ.

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης και την ευρηματικότητα του παθόντος μιλάμε για μια επικίνδυνη κατάσταση που θα μπορούσε να δημιουργήσει άλλα προβλήματα τα οποία όλοι φανταζόμαστε στην περίπτωση που ο κορμός δεν άντεχε και διαλυόταν.

https://www.youtube.com/watch?v=rplzUleSH_Y

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ