Αθλητισμός

«Δεν θα ανοίξουν οι πόρτες του ΣΕΦ»: Θα αργήσει η απόφαση για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Την Παρασκευή (15/3) αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για το αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, για τη Basket League.

Ούτε σήμερα (13/3) δεν έγινε γνωστή η απόφαση για το αν θα διεξαχθεί το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Στην σύσκεψη της αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/3) με την παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδωνμ δεν βρέθηκε λύση,με την οριστική απόφαση να αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή (15/3).

Υπενθυμίζεται ότι το «αιώνιο» ντέρμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα είχε οριστεί για το απόγευμα (17:00) της Κυριακής (17/3) στο ΣΕΦ, ωστόσο δύο ώρες αργότερα είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για τη Superleague, με την Αστυνομία να ζητά την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Ολυμπιακός επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στον αγώνα αν οριστούν Έλληνες διαιτητές, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανοιχτούν καν οι πόρτες στο ΣΕΦ. Οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ αντέδρασαν, καθώς τόνισαν ότι το φαληρικό στάδιο πρέπει να ανοίξει έτσι κι αλλιώς κι έτσι υπήρξε διαφωνία.

Η τελική απόφαση για αναβολή ή όχι του ντέρμπι θα παρθεί την Παρασκευή (15/3), όταν και θα έχει γίνει ο ορισμός των διαιτητών (θα πραγματοποιηθεί αύριο) και η αστυνομία θα έχει όλα τα δεδομένα στα χέρια της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ