Κοινωνία

Δείτε την πιο μακάβρια Τσικνοπέμπτη που έγινε ποτέ (βίντεο)


Μπροστά σε ένα απίστευτα… μακάβριο περιστατικό βρέθηκαν όσοι περνούσαν από το Ναύπλιο και συγκεκριμένα από το γραφείο τελετών του Αλέξανδρου Χρυσικού και του Βασίλη Καραφωτιά.

Ενας απίστευτα έξυπνος τρόπος να κάνουν διαφήμιση στο γραφείο τους καθώς χθες, Τσικνοπέμπτη, βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν το σχέδιό τους σε εφαρμογή.

Οι ιδιοκτήτες του γραφείου τελετών μετέτρεψαν ένα φέρετρο σε… ψησταριά, λόγω Τσικνοπέμπτης!

Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, ο οποίος εκτελούσε και χρέη ψήστη, ο Αλέξανδρος Χρυσικός, είπε πως κάθε χρόνο το γραφείο του πρωτοτυπεί και κατασκευάζει ότι πιο παράξενο αναλόγως των περιστάσεων.

Τα σουβλάκια και τα λουκάνικα που έψησε «γεύτηκαν» οι υπάλληλοι του γραφείου αλλά και όποιος περνούσε από την περιοχή όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.

Κι όπως λένε με χιούμορ… δεν ήταν καθόλου νεκρά.

Πέρσι το ίδιο γραφείο είχε κατασκευάσει ένα φέρετρο με τον Παρθενώνα και ένα φέρετρο σε σχήμα καϊκιού κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία πελατών του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...