Σκοπιανό

Γ. Τράγκας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ «ανακαλύπτει» ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική! - Ο Σόρος εξαγόρασε Τσίπρα και Μητσοτάκη»

Μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Τράγκας, στα "Παραπολιτικά 90.1fm" σχολιάζει καυστικότατα τις δηλώσεις Μπαρόζο στους Δελφούς, τη συνέντευξη Δημητρόφ στον Παπαχελά αλλά και άλλα διεθνή θέματα.

«Θα προσπαθήσω σήμερα να συνθέσω διάφορες πληροφορίες για να κατανοήσετε την οικονομική κατάληψη της χώρας μας. Θα επιχειρήσω ενόψει εκλογών την προβολή στο μέλλον για το τι θα φέρει η πολιτική του Τσίπρα και η πολιτική που θα ακολουθήσει, του Κυριάκου.  Ήδη αποκαλύπτεται το ψηφιδωτό και είναι ανατριχιαστικό.», είπε ο Γιώργος Τράγκας.

Για τις δηλώσεις του κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο είπε:«Ο κύριος Μπαρόζο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός της πτωχευμένης Πορτογαλίας, ο Goldman Sachs είπε στους Δελφούς, ότι τον κ. Μητσοτάκη τον εμπιστεύονται οι αγορές πριν έρθουν καν οι εκλογές. Είπε ότι ο Κούλης είναι άνθρωπος του πολυεθνικού κεφαλαίου, oι Σόρος, οι Ρότσιλντ, οι Goldman Sachs, φεύγετε να φεύγουμε έρχονται μεταρρυθμίσεις. Μήπως ο Τσίπρας έβαλε τον Μπαρόζο να πει αυτά που είπε εκεί στους Δελφούς; Είπε ο Μπαρόζο: «Πιστεύω ότι το πρώτο που πρέπει να γίνει από την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές είναι να δείξει δέσμευση επί των μεταρρυθμίσεων. Να φανεί η πρόθεση της νέας κυβέρνησης για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, περαιτέρω ιδιωτικοποιήσεις, περισσότερες επενδύσεις και θέσπιση μέτρων φιλικών για την επιχειρηματικότητα (…) Η άποψή μου είναι πρώτα δούλεψε και μετά δείξε την απαραίτητη θέληση να πετύχεις καλύτερες συνθήκες.» Ερωτηθείς, ο Μπαρόζο αν πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να πετύχει τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος και των φορολογικών βαρών, επισήμανε ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ ευαίσθητη στιγμή, λόγω των φετινών εκλογών, κι αυτό είναι επικίνδυνο, καθώς στη διάρκεια των προεκλογικών περιόδων οι κυβερνήσεις τείνουν να ξοδεύουν για παροχές. Ο πολιτικός «απατεώνας» Μπαρόζο που τσίμπησε την μεγάλη καρέκλα, τόνισε απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα ότι:«Δεν είχαμε προειδοποιήσει την Ελλάδα, γιατί δεν γνωρίζαμε τα νούμερα. Ξέραμε ότι το έλλειμμα ήταν πολύ υψηλό, αλλά όταν ήρθε ο Γιώργος Παπανδρέου μάθαμε πόσο ήταν (…) Τα στοιχεία που λαμβάναμε δεν ήταν ακριβή, οπότε δεν μπορούσαμε να αναλάβουμε δράση.» «Η Ελλάδα έφτασε πολύ κοντά στο Grexit»,υποστήριξε ο κ. Μπαρόζο και πρόσθεσε ότι, «παρότι υπήρχε από πολλές πλευρές ξεκάθαρη θέση και πίεση για την έξοδό της (μεταξύ άλλων από μέρος του πολιτικού συστήματος στη Γερμανία και την Ολλανδία, αλλά και από πλευράς στελεχών του ΔΝΤ), η Κομισιόν ήταν πάντα υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη, μεταξύ άλλων, γιατί υπήρχε και ο φόβος ότι αν η Ελλάδα «έπεφτε», θα ακολουθούσε η Πορτογαλία και μετά η Ιταλία και η Ισπανία». Προτίμησαν να φύγουν χιλιάδες επιχειρηματίες στο εξωτερικό, να θυσιάσουν εσάς και τα παιδιά σας.

Τσίπρας και Μητσοτάκης παίζουν στο ταμπλό Open Society. Υπακούουν τυφλά στην καγκελαρία και τους Κομισάριους των Βρυξελλών και κυρίως σε ότι πει ο Σόρος.Το Open Society εξαγόρασε πλήρως το ΣΥΡΙΖΑ.Η αγία οικογένεια είναι μπλεγμένη χρόνια με κουμπαριές…»

«Ο κύριος Τσίπρας διέλυσε τη χώρα, διέσυρε το έθνος. Προχώρησε στη συμφωνία των Πρεσπών»είπε ο έγκριτος δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Τράγκας ακόμη σχολίασε και την συνέντευξη του κ. Δημητρόφ στον Αλέξη Παπαχελά:  «Ο κ. Δημητρόφ είπε στον κ. Παπαχελά για το δημοσίευμα του BBC ότι το ζήτημα της μειονότητας είναι εσωτερικό θέμα της Ελλάδας και θέμα διεθνών υποχρεώσεων. Ο υπάλληλος του Σόρος ήδη αποκαλύπτεται, ψηφιοποιείται, όλο αυτό που κατάφεραν . Όλοι δουλεύουν για τους Σκοπιανούς, τους Τούρκους, το Open Society. Ο Αλέξης και ο Κούλης είναι τα παιδιά που εμπιστεύονται οι διεθνείς αγορές. Η ΝΔ απλά ασκεί κριτική χωρίς να λέει τι θα κάνει στη θέση του Τσίπρα».

Για τα διεθνή θέματα ο γνωστός δημοσιογράφος είπε:

«Υπάρχει απόλυτη ελευθερία, Open Society.  Εκεί στην Ευρώπη λένε να μην υπάρχουν μαμά και μπαμπάς, να υπάρχουν 2 μαμάδες και 2 μπαμπάδες. Η Ευρώπη της Μέρκελ, και ο Σόρος, να μην ξέρει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Αθεΐα, ειδωλολατρία, ανοιχτά σύνορα, Αλέξης,opensociety, δουλεία, αποικία, προτεκτοράτο, εκπληκτική Ευρώπη, ήδη υπάρχει η μάχη με τις στρατιές του Σόρος».

«Από τη μία έχουμε την ληστοσυμμορία του ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη έχουμε τον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Κοτζιάς προφανώς από λάθος άρχισε να λέει τα Σκόπια σκέτο Μακεδονία και ο Τσίπρας χαρακτήρισε την συμφωνία αριστούργημα. Ο  Τσίπρας είπε ότι το μνημόνιο τελείωσε με την κοινωνία όρθια, έχοντας μόνο γρατζουνιές. Ο Κ. Τσίπρας είπε ότι νομοθετούμε το πλαίσιο προστασίας πρώτης κατοικίας. Θα σας δώσει όσα κατασχέθηκαν στις τράπεζες; Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι ανακαλύπτουν ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική και ότι είναι ακραία τα συνθήματα ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική.Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μία γενική βελτίωση στη δημόσια τάξη. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις μεταρρυθμίσεις. Μάλιστα ο κ. Τσίπρας μας είπε ότι η Πυθία ήταν κάτι σαν τους σημερινούς αστρολόγους. Η Πυθία ήταν σαν τον ΛεφάκηΚανένας Συριζαίος δεν ενοχλείται πλέον όταν λένε ότι οι Συριζαίοι Πασοκοποιούνται. Είναι η Ριζοσπαστική αριστερά του Σόρος», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Τέλος ο Γιώργος Τράγκας μίλησε και για την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση: «Ενόψει εκλογών επιστρέφει ο φίλος μου ο Λάκης με το Αλ Τσαντίρι και ο νοών νοείτω…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές