Υγεία

Γυναίκα λίγο έλειψε να πεθάνει από ένεση με χυμό 20 φρούτων!

Η επιλογή της 51χρονης γυναίκας από την Κίνα, να βελτιώσει την υγεία της με έναν άκρως ανορθόδοξο τρόπο, παρολίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Μία 51χρονη γυναίκα από την Κίνα έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο αφού έκανε ένεση στον εαυτό της ένα μείγμα με περισσότερους από 20 χυμούς φρούτων.

Το αποτέλεσμα της ενδοφλέβιας έγχυσης που επιχείρησε η γυναίκα από την Guiyang County στην Chenzoy ήταν αντίθετο από τις προσδοκίες της καθώς παρουσίασε φαγούρα στο δέρμα και πυρετό.

Η 51χρονη που ενδιαφερόταν για τις πρωτότυπες και εναλλακτικές θεραπείες προκάλεσε ζημιά στο ήπαρ, τους νεφρούς την καρδιά και τους πνεύμονές της και τέθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για πέντε ημέρες.

«Σκέφτηκα πως τα φρέσκα φρούτα είναι πολύ θρεπτικά και δεν θα με βλάψουν με την έγχυσή τους στο σώμα μου. Δεν περίμενα πως θα με έβαζαν σε τόσο μεγάλους μπελάδες», δήλωσε η γυναίκα.

Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Xiangnan στην πόλη Hunan αφαίρεσαν τις τοξίνες από το αίμα της και της χορήγησαν αντιβιοτικά.

Μετά από πέντε μέρες η κατάσταση της ασθενούς βελτιώθηκε και μεταφέρθηκε από την ΜΕΘ στο νεφρολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Ο Liu Jianxiu, γιατρός στο νοσοκομείο Hunan, δήλωσε πως η γυναίκα κινδύνευσε να πεθάνει από πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια και σηψαιμία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...