Πολιτική

Γελάει ο κόσμος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει με διπλή ονομασία στις ευρωεκλογές

Με διπλή ονομασία κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καμπάνια, τα υλικά και συνολικά η εκστρατεία να σηματοδοτηθεί από το λογότυπο "ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία"» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση, συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ ανακοινώθηκαν και οι πρώτες 16 υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «αύριο θα γίνει η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων, καθώς και των προσωπικοτήτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας στις ευρωεκλογές, με στόχο τη διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης στις 27/03, στην οποία και θα συγκροτηθεί κοινή εκλογική επιτροπή»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...