Αθλητισμός

«Βόμβα» στον Ολυμπιακό: Φεύγει ο Νάτχο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο Μπίμπρας Νάτχο σκοπεύει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό στο τέλος της χρονιάς και να ψάξει αλλού την τύχη του!

Μία νέα πρόκληση στην καριέρα του θα αναζητήσει ο Μπίμπρας Νάτχο το καλοκαίρι, όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του! Ο Ισραηλινός μέσος φέρεται να είναι απογοητευμένος από τον ρόλο του και τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό και σκοπεύει να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, παρότι έχει κι άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας που παραθέτει το sdna, ο 31χρονος μέσος περίμενε να ξεκινήσει σε πολύ περισσότερα από τα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος και δείχνει ενοχλημένος από την στάση του Πέδρο Μαρτίνς που δεν τον έχει ανάμεσα στις βασικές επιλογές του.

Μάλιστα τονίζεται ότι όποτε αγωνίστηκε, χρησιμοποιήθηκε στην θέση πίσω από τον επιθετικό κι όχι στην φυσική του θέση που είναι στην καρδιά της μεσαίας γραμμής, ενώ αναφέρεται πως αν και υπάρχει ενδιαφέρον από ρωσικούς συλλόγους, ο Νάτχο ψάχνει άλλη ευρωπαϊκή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο Νάτχο έχει πάρει την απόφαση να αναζητήσει μία νέα πρόκληση το καλοκαίρι, ενώ σημειώνεται ότι αν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ Άντι Χέρτσογκ βρέθηκε στην Ελλάδα για να τον δει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, εντούτοις ο μέσος των ερυθρόλευκων δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό, κάτι που πάντως δεν τον εμπόδισε να βρεθεί στις κλήσεις για τις αναμετρήσεις με Σλοβενία και Αυστρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ