Κοινωνία

Βόλος: Ξύλο ανάμεσα σε συγγραφέα και οδηγό για μία... παρατήρηση

Ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς πια γιατί δεν ξέρεις ποιος στέκεται απέναντί σου.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Βόλο, όταν οδηγός αυτοκινήτου επιτέθηκε στον συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη και μέλη της οικογένειάς του, επειδή του έκαναν παρατήρηση.

Ο συγγραφέας κατευθυνόταν με την οικογένειά του σε βιβλιοπωλείο στο κέντρο του Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής, όπου θα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του. Ενας οδηγός, βγήκε από το αυτοκίνητό του και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κ. Σμυρνάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thenewspaper, ο οδηγός εκνευρίστηκε επειδή του έγινε παρατήρηση, όταν δεν άφησε την επταμελή οικογένεια να περάσει, ανάμεσα σε δύο πεζόδρομους.

Τότε ξεκίνησε το «άγριο» ξύλο, με αποτέλεσμα η μητέρα του συγγραφέα να πέσει στο έδαφος, ενώ ο κ. Σμυρνάκης έφερε τραύματα σε χέρια, πόδια και άλλα σημεία του σώματός του. Μάλιστα, η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του. Υπάλληλοι του βιβλιοπωλείου και θαμώνες καφετεριών έτρεξαν κοντά τους, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...