Πολιτική

Βγάλαν μαχαίρια στο Twitter: Η κόντρα Τσακαλώτου- Σταϊκούρα

Κανένα έλεος στον πολιτικό κόσμο. Τώρα σφάζονται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πόσα να αντέξει πια αυτή η δύσμοιρη η τεχνολογία.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Χρήστος Σταϊκούρας «αντάλλαξαν» πυρά στο Twitter, με αφορμή την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s.

«Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody's αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου», έγραψε στον λογαριασμό του ο υπουργός Οικονομικών.

https://twitter.com/tsakalotos/status/1101597998168096769

Ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ του απάντησε μέσω Twitter, με μια ειρωνική ανάρτηση.

«Ο κ. Τσακαλώτος άφησε τους “κύκλους” & έπιασε το Τwitter. Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών “φοβήθηκαν τα νταούλια” των “μαρξιστών”. Επί της ουσίας της κριτικής για υπερφορολόγηση οικονομίας & κοινωνίας, “κιχ”. Προφανώς, η αξιοπιστία δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ & του ίδιου», έγραψε ο κ. Σταϊκούρας.

https://twitter.com/cstaikouras/status/1101740341756026881

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...