Πολιτική

Βαρουφάκης: Κανένας δεν είχε αυταπάτες στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

«Κανένας δεν είχε αυταπάτες στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε σχολιάζοντας τα όσα έγιναν το πρώτο εξάμηνο της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΖΙΑ/ΑΝΕΛ, ο πρώην υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης.

Μιλώντας στον «Θέμα 104.6», αναφερόμενος σε εκείνες τις ημέρες είπε για τον πρωθυπουργό, «ο Αλέξης Τσίρπας είναι ιδιαίτερα οξυδερκής. Κατάλαβε ακριβώς τι ήταν το παράλληλο σύστημα πληρωμών. Ο Αλέξης Τσίπρας, το μόνο που δεν είναι, είναι ανόητος».

«Αφέθηκα στη φαντασίωση ότι δεν μπορεί να είναι 42 χρονών άνθρωπος, δεν θα θέλει να περπατάει στους δρόμους της Αθήνας για 30,40,50 χρόνια με αστυνομική συνοδεία», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η αιχμή του δόρατος για τη μνημονιακή στροφή ήταν ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Γιώργος Χουλιαράκης», είπε ο πρώην υπουργός.

Όπως είπε η 20η Φεβρουαρίου, ήταν όπως είπε μια εξαιρετική συμφωνία, «αλλά δεν έπρεπε να την έχω υπογράψει».

«Πίσω από την πλάτη μου είχαν αποδεχτεί τη σκληρή λιτότητα», λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο, είπε ότι είχαμε μια συμφωνία, θα πάρει το υπ. Εθνικής Άμυνας και δεν θα πει κουβέντα. Όταν μου είπα Καμμένος ΑΝΕΛ, ένιωσα να με διαπερνάει ένα ρίγος.

«Εκλιπαρώ και απειλώ ταυτόχρονα όλους. Θέλω πάρα πολύ να γίνει στρατοδικείο», είπε ο πρώην υπουργός.

Τέλος αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι έγινε για λάθος λόγους με καταστροφικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...