Εσωτερική Ασφάλεια

Βίντεο-ντοκουμέντο από ληστεία στην Καλλιθέα: Σε δύο λεπτά αδειάζουν περίπτερο και εξαφανίζονται!

Πως κινήθηκαν οι θρασύτατοι ληστές

Εύκολη λεία έχουν γίνει για τους ληστές τα περίπτερα στην Καλλιθέα καθώς για τρίτη φορά γίνεται στόχος ένα περίπτερο επί της Λεωφόρου Θησέως.

Σύμφωνα με το KallitheaCity στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή που 4 δράστες ακινητοποίησαν υπάλληλο περιπτέρου στην Καλλιθέα και έκλεψαν τα εμπορεύματα.

https://youtu.be/pTWquAg708A

Η ληστεία κράτησε λιγότερο από δυο λεπτά, με τους 4 δράστες οι οποίοι είχαν καλυμμένα πρόσωπα να φτάνουν στο σημείο λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα της Κυριακής και με την απειλή ενός κατσαβιδιού απέσπασαν τσιγάρα μεγάλης χρηματικής αξίας τα οποία φόρτωναν σε καφάσια καθώς και άγνωστο χρηματικό ποσό. Η ταχύτητα με την οποία έδρασαν προκαλεί σοκ καθώς σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αποστολή της και να φύγουν ανενόχλητοι.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός, όπως αναφέρει το KallitheaCity, πως περιπολικό της άμεσης δράσης έφτασε σε λιγότερο από τρία λεπτά μετά το συμβάν καθώς ειδοποιήθηκε τη στιγμή της ληστεία από περίοικους στην Καλλιθέα.

Πηγή: KallitheaCity

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...