Κόσμος

Βίβλοι και σταυρός παραμένουν άθικτα μετά από πυρκαγιά σε εκκλησία στις ΗΠΑ (BINTEO)

Ένα αξιοθαύμαστο γεγονός συνέβη σε εκκλησία στις ΗΠΑ.  Το κτίριο παραδόθηκε στις φλόγες την Κυριακή 3 Μαρτίου αναγκάζοντας μέχρι και τους πυροσβέστες να υποχωρήσουν.

Αυτό όμως που τους έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι ενώ όλα κάηκαν, παραδόξως, ενώ έσκαβαν μέσα από τα ερείπια, βρήκαν Βίβλους και ένα σταυρό άθικτα!

Συγκεκριμένα, μια καταστροφική πυρκαγιά έπληξε εκκλησία στη Δυτική Βιρτζίνια την περασμένη Κυριακή, και άφησε μόνο στάχτη και ερείπια μέχρι να βρεθεί μια άθικτη Βίβλος και έπειτα μια άλλη, και έπειτα μια άλλη.

Όταν έσκαψαν μέσα στα ερείπια τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου, οι πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Σώμα της πόλης Coal βρέθηκαν ενώπιον της ανεξήγητης ανακάλυψης που μερικοί θεωρούν θαυματουργή.

"Φανταστείτε αυτό, ένα κτίριο τόσο καυτό που σε κάποια χρονική στιγμή, οι πυροσβέστες έπρεπε να επιστρέψουν έξω", ανέφερε η πυροσβεστική και τόνισε ότι όλα θα έπρεπε να είχαν γίνει στάχτη, συμπεριλαμβανομένων των ιερών Βιβλίων και των σταυρών, αλλά ούτε μια Βίβλος αγγίχθηκε από τη φωτιά και οι σταυροί υπέστησαν μόνο ζημιές από καπνό.

Το πυροσβεστικό τμήμα μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες των Βίβλων που ήταν ακόμα άθικτες το ίδιο και ένας σχεδόν μη αλλοιωμένος σταυρός κρεμασμενος στον τοίχο.

Οι ιθύνοντες της εκκλησίας έχουν ορκιστεί να ανοικοδομήσουν την εκκλησία.

https://www.youtube.com/watch?v=Uvun_ycH7cQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ