Κόσμος

Αυστραλία: Συνελήφθη μετά από μία ανορθόδοξη απόπειρα απόδρασης (Βίντεο)

Αυτός ο κρατούμενος είχε εξαιρετικά ανεπτυγμένη φαντασία!

Οι Αρχές της Αυστραλίας ανακοίνωσαν σήμερα τη σύλληψη ενός Βρετανού που καταζητούνταν για μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στα ανοικτά ενός απομακρυσμένου νησιού την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα με ένα... τζετ-σκι και να φτάσει στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Ο 57χρονος Βρετανός συνελήφθη στο νησί Σαϊμπάι, μόλις 4 χιλιόμετρα νότια της Παπούας Νέας Γουινέας αφού κατάφερε να διανύσει 150 χιλιόμετρα με το τζετ- σκι ξεκινώντας από τη βόρεια Αυστραλία.

Η αστυνομία συνόρων της Αυστραλίας επεσήμανε ότι ενημερώθηκε για «έναν άνδρα, πιθανόν οπλισμένο με ένα τόξο και εξοπλισμένο με καύσιμα και τρόφιμα, ο οποίος εθεάθη να αναχωρεί με τζετ-σκι» από μια χερσόνησο της βορειοανατολικής Αυστραλίας στην πολιτεία Κουίνσλαντ.

Ο ύποπτος είναι «ένας Βρετανός 57 ετών εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για μια υπόθεση ναρκωτικών στην πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας».

Συνελήφθη αφού εγκλωβίστηκε σε λασπώδη νερά κοντά στο Σαϊμπάι, που βρίσκεται στα στενά Τόρες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Στη διάρκεια της έρευνας του τζετ-σκι δεν εντοπίστηκε κανένα τόξο», τόνισε ωστόσο η αστυνομία συνόρων.

Πλέον ο Βρετανός κρατείται από τις Αρχές του Κουίνσλαντ και αναμένεται να παραδοθεί στην αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας.

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει από την Αυστραλία μέσω αυτής της περιοχής χωρίς να γίνει αντιληπτός πρέπει να το σκεφτεί δύο φορές», προειδοποίησε ο Τζο Κρουκς της αστυνομίας συνόρων. «Έχουμε την ικανότητα να εντοπίζουμε οποιαδήποτε απειλή εναντίον των συνόρων μας, περιλαμβανομένων των ύποπτων κινήσεων», τόνισε.

https://www.youtube.com/watch?v=WzIl2A4e-Cc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...