Αθλητισμός

Ασημένια η Βούλα Παπαχρήστου στη Γλασκώβη - Έσπασε το ατομικό της ρεκόρ

Άλλο ένα μετάλλιο για την Ελλάδα έφερε η Βούλα Παπαχρήστου καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε σήμερα η Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14.50 μέτρα, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. To ασημένιο μετάλλιο της Βούλας Παπαχρήστου είναι το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.

Έχασε το χρυσό από την Ισπανίδα Πελετέιρο, που έκανε ρεκόρ αγώνων. Κάνοντας ατομικό ρεκόρ από την πρώτη της προσπάθεια, η Βούλα Παπαχρήστου «άγγιξε» ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, αλλά η Ισπανίδα Πελετέιρο «απογειώθηκε» στη συνέχεια και με ρεκόρ αγώνων άφησε δεύτερη την Ελληνίδα αθλήτρια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη Η Παπαχρήστου έκανε 14.50 μέτρα στο πρώτο και καλύτερο άλμα της, αλλά έπρεπε να ξεπεράσει ξανά τον εαυτό της, καθώς η αντίπαλός της ήταν σε τρομερή ημέρα και έκανε δύο άλματα πάνω από το δικό της, το ένα εκ των οποίων, στα 14.73.

Η Ελληνίδα χρυσή πρωταθλήτρια στο ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου το 2018, δεν κατάφερε όμως τελικά να πηδήξει ακόμη πιο μακριά και έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...