Εκκλησία

Αρχίσαμε πάλι! Δεν σταυρώθηκε ο Ιησούς αλλά ο Ιούδας στην θέση του...

Έχει καταντήσει πια ανοησία. Ακόμη και ως πρόκληση πριν από μεγάλες γιορτές της Χριστιανοσύνης δεν έχει επιτυχία.

Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια μέχρι να βγει ο ήλιος από την Δύση...

Ξανά τα ίδια σενάρια λοιπόν... Ο Χριστός, ΔΕΝ σταυρώθηκε σύμφωνα με το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα» και ήταν στην πραγματικότητα ο Ιούδας, αυτός ο οποίος είχε καρφωθεί στο σταυρό από Ρωμαίους στρατιώτες.
Ένα δερμάτινο κείμενο, γνωστό ως «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα», ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς ανήλθε στους Ουρανούς πριν να μπορέσουν οι Ρωμαίοι να τον συλλάβουν. Το λεγόμενο «χαμένο ευαγγέλιο», που φυλάσσεται στην Τουρκία, αναφέρει ότι δεν ήταν ο Ιησούς που σταυρώθηκε, αλλά μάλλον ο προδότης Ιούδας. Αυτό αναφέρεται με βάση τις πληροφορίες που φέρεται ότι έγραψε ο Βαρνάβας, ένας από τους μαθητές του Μεσσία.

Το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Ιούδας οδηγησε μεν τους Ρωμαίους στον Ιησού, αλλά ο υιος του Θεού ανήλθε στον Ουρανό πριν τον φτάσουν και ο Ιούδας μεταμορφώθηκε στην εμφάνιση του Ιησού, τον οποίο οι αρχές συνέλαβαν και στη συνέχεια σταυρωσαν.

Το σώμα του Ιούδα κλάπηκε έπειτα από τον τάφο, οδηγώντας σε ισχυρισμούς ότι αυτός - ο οποίος όλοι δήθεν πίστευαν ότι ήταν ο Ιησούς - αναστήθηκε από τους νεκρούς και ανήλθε στον Ουρανό.

Το Ίσλιν Basij Press ισχυρίζεται ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην πτώση του Χριστιανισμού.

"Η ανακάλυψη του αρχικού Ευαγγελίου του Βαρνάβα θα υπονομεύσει τώρα τη χριστιανική Εκκλησία και την εξουσία της και θα φέρει επανάσταση στη θρησκεία στον κόσμο" αναφέρει.

"Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η Βίβλος έχει προβλέψει τον ερχομό του Προφήτη Μοχάμαντ και από μόνο του έχει επαληθεύσει τη θρησκεία του Ισλάμ και πως αυτό μόνο θα καταστήσει ανισότητες τις δυνάμεις του κόσμου και θα δημιουργήσει αστάθεια στον χριστιανικό κόσμο".

Ο εμπειρογνώμονας του Βατικανού, Μάροτ Τοσάτι, δήλωσε: "Αυτή η εκπληκτική ανακάλυψη είναι πιθανώς μια φάρσα, το έργο ενός πλαστογράφου που σύμφωνα με μερικούς θα μπορούσε να ήταν Ευρωπαίος μελετητής από τον Μεσαίωνα".

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...