Αθλητισμός

Αρπάχτηκαν Τσιτσιπάς και Οζάκα μέσω twitter -Τι συνέβη;


Το γάντι σήκωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα σχόλια που έκανε για τον ίδιο το νούμερο 1 στο γυναικείο τένις, Ναόμι Οζάκα.

Σε μια ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τρίτης στο twitter ο Έλληνας τενίστας νούμερο 10 στον κόσμο, απάντησε με ειρωνεία στην ειρωνεία της Ναόμι Οζάκα για τα πολλά παιχνίδια που έχει παίξει ο ίδιος σε διάφορα τουρνουά τένις.

Όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν έχει πάθει το ίδιο που έπαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ότι δηλαδή έχασε στον τελευταίο του αγώνα γιατί ήταν πολύ κουρασμένος από τις πολλές συμμετοχές του σε τουρνουά η Οζάκα απάντησε αρχικά: «Θέλω τόσο πολύ να πω ένα αστείο». Στην προτροπή του δημοσιογράφου να το πει δεν απάντησε με αστείο αλλά είπε: «Ήθελα να πω ότι η διαφορά ανάμεσα σ’ εμένα και τον κύριο τοπ 10 είναι ότι δεν έπαιξα σε τόσα τουρνουά όσο εκείνος. Πιστεύω ότι μετά το Αυστραλιανό Όπεν έπαιξε σε εξωφρενικά μεγάλο αριθμό τουρνουά και τα πήγε καλά σ’ όλα. Αυτό ίσως να είναι πρόβλημα. Εγώ, θέλω να επικεντρώνομαι στα μεγάλα τουρνουά. Δεν λέω ότι κάποια τουρνουά δεν είναι σημαντικά, αλλά τα Γκραν Σλαμ, το Ίντιαν Γουελς και το Μαϊάμι είναι τα σημαντικότερα», είπε μεταξύ άλλων η Ναόμι Οζάκα, νούμερο ένα σήμερα στο παγκόσμιο τένις.

Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά σε όλα αυτά ήταν: «Συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα κυρία νούμερο 1. Εύχομαι τα καλύτερα!»»

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...