Πολιτική

«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Μαλέλης-Κοτρώτσος: «Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ» - «Εκπροσωπείτε κόμμα του 6%» (βίντεο)

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Η Επόμενη Μέρα» της ΕΡΤ με κεντρικό παρουσιαστή τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και καλεσμένο τον Σταμάτη Μαλέλη, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής να λέει φανερά εκνευρισμένος στον δημοσιογράφο: «Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά».

Αφορμή για τον καβγά στάθηκαν οι συνεχείς διακοπές για ερωτήσεις του παρουσιαστή της ΕΡΤ προς τον κ. Μαλέλη. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για εμπάθεια του παρουσιαστή της εκπομπής προς το πρόσωπό του, σημειώνοντας: «Δεν με σέβεστε. Έχετε εμπάθεια. Διακόπτετε συνεχώς. Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ. Δεν θα μου μιλάτε έτσι. Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε. Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά. Δεν θα μου κάνετε μαθήματα. Παίζετε παιχνίδια. Με προσβάλλετε προσωπικά, θα προσέχετε πώς μιλάτε».

«Φωνάζετε και προσβάλλετε. Σας έχω τιμήσει και είστε πολλές φορές καλεσμένος εδώ. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κύριε Μαλέλη, εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Αφήστε να μιλήσω εγώ», ήταν η απάντηση του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Ακολουθεί το βίντεο με τον διαπληκτισμό:

https://youtu.be/xpg2rVNcmjQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ