Εσωτερική Ασφάλεια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Μυρίζει «πόλεμος» στη Κόρινθο - Φοβούνται συγκρούσεις Ρομά & πολιτών - Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

Σε συναγερμό βρίσκεται η αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου μετά από μήνυμα-κάλεσμα που κυκλοφορεί στα social media για συγκέντρωση κατά των Ρομά στο δικαστήριο Κορίνθου, αύριο, κατά τη διάρκεια της απολογίας του 35χρονου που σκότωσε τον επίδοξο ληστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, οι δρόμοι γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο θα παραμείνουν κλειστοί. Η οδός Κολιάτσου θα κατακλυστεί από δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ το 1ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται απέναντι από το δικαστήριο επί της προαναφερθείσας οδού, δεν θα λειτουργήσει.

Πηγές του ανταποκριτή μας στην Κόρινθο αναφέρουν πως οι Ρομά προετοιμάζουν κινητοποιήσεις από νωρίς το πρωί, ενώ πολίτες αναμένεται να συγκεντρωθούν πέριξ του Δικαστικού Μεγάρου σε μια κίνηση υποστήριξης προς τον κατηγορούμενο, που μετά από πολλαπλές παρενοχλήσεις των Ρομά, οδηγήθηκε στην εν λόγω ακραία πράξη. Οι Αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα για σοβαρά επεισόδια.

Το μήνυμα προς τους Κορίνθιους που κυκλοφόρησε στα social media αναφέρει αναλυτικά:

"Φίλες και φίλοι Κορίνθιοι, και όχι μόνο αύριο, πρέπει να δώσουμε Ειρηνικό μα βροντερό παρών στα δικαστήρια Κορίνθου ώστε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στο συνάνθρωπό μας που έφτασε σε ένα ακραίο γεγονός προκειμένου να διαφυλάξει την περιουσία του και την οικογένεια του… φτάνει πια… ώρα να σπάσει το απόστημα που μας έχει κλείσει στα σπίτια μας κι μας έχει κατακλέψει…… όλοι αύριο στα δικαστήρια Κορίνθου!!! Προώθησέ το…"

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές