Βαλκάνια

Αποκάλυψη Wikileaks: Ανθρωποι του Σόρος 5 ευρωβουλευτές, μεσολαβητές για την επίλυση της κρίσης στην Αλβανία – Τα ονόματα

Για την επίλυση της πολιτικής κρίσης που ξέσπασε στην Αλβανία, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έστειλε αντιπροσωπεία 7 ευρωβουλευτών με σκοπό να επιλύσουν αυτήν την κρίση μεταξύ αντιπολίτευσης και κυβέρνησης.

Ο δικηγόρος Αλτίν Γκοτζάι, σύμφωνα με την αλβανική ‘Τέλεγραφ’ αναφέρθηκε στην αντιπροσωπεία αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προέβη σε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

«Πέντε από τους επτά ευρωβουλευτές της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα επιλύσουν την πολιτική κρίση είναι άνθρωποι του Σόρος!

Αυτό επιβεβαιώνεται από το πρωτότυπο έγγραφο του Ιδρύματος του Σόρος (Open Society European Policy Institute) που δημοσιεύθηκε από το Wikileaks και το DCLeaks.

Σε αυτό το απόρρητο έγγραφο που πρωτο-δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2016 περιέχει τον κατάλογο 226 ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είναι προσκείμενοι στον Τζορτζ Σόρος και από τους επτά ευρωβουλευτές που θα επιλύσουν την κρίση στη χώρα μας, οι πέντε είναι άνθρωποι του Τζορτζ Σόρος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι 5 αυτοί βουλευτές οι οποίοι είναι όλοι ‘αριστεροί’ και βρίσκονται στη λίστα του Σόρος είναι:

Fleckenstein (Γερμανία), Cristian Preda (Ρουμανία), Juan Fernando Lopez Aguilar (Ισπανία), Ilhan Kyuchyuk (Βουλγαρία) και Tamas Meszerics (Ουγγαρία)!

Έτσι, από τους 7 οι 5 είναι άνθρωποι του Σόρος, όπως τους κατηγόρησε δημοσίως ο (Βρετανός πολιτικός) Νάιτζελ Πολ Φάρατζ.

Αυτοί έρχονται για να λύσουν την κρίση του Σόρος με τον Σόρος για τον Σόρος!!», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, που αναδημοσιεύει το «Βαλκανικό Περισκόπιο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...