Κόσμος

Αποκάλυψη: Οι Έλληνες «μπροστινοί» του Μαδούρο, ξεπουλάνε όσο-όσο ακίνητα που διαθέτουν στην Ελλάδα

Γνωρίζετε την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Βενεζουέλα, όπου οι μέρες του Μαδούρο είναι μετρημένες.

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε στην Ελλάδα αφίξεις Αξιωματικών του καθεστώτος Μαδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το lykavitos.gr, κάποιοι επιχειρηματίες που επένδυσαν τεράστια ποσά στην Ελλάδα, που προέρχονταν από βρόμικο χρήμα που εξασφάλιζαν οι καθεστωτικοί, επιχειρούν να κλείσουν θέσεις.

Πουλάνε όσο-όσο τα ακίνητα κι άλλα περιουσιακά στοιχεία και ετοιμάζονται να την κοπανήσουν. Γι’ αυτό τα κλιμάκια από την Βενεζουέλα έρχονται για να επιτηρήσουν το κλείσιμο θέσεων γιατί δεν έχουν και μεγάλη εμπιστοσύνη στους Έλληνες συνεταίρους τους.

Στο στόχαστρο των Αμερικανών

Το πρόβλημα με τους αχυράνθρωπους των αξιωματούχων του καθεστώτος της Βενεζουέλα είναι ότι στην έρευνα για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος εμπλέκονται και οι αμερικανικές υπηρεσίες.

Γι’ αυτό διάφοροι Έλληνες και Κύπριοι μπροστινοί άρχισαν να ανησυχούν για το ενδεχόμενο δέσμευσης λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων και προσπαθούν να ξεπουλήσουν για να συνεχίσουν τις επενδύσεις κατά… Λίβανο μεριά, όπου κουμάντο κάνει ακόμα η Χεζμπολάχ και δεν έχουν πρόβλημα με το ξέπλυμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...