Κοινωνία

Απειλούν την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη: Τα φιλιά μας στην ανήλικη κόρη της

Απειλητικά μηνύματα δέχεται η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, της 44χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της στο Μεσολόγγι.

Οι απειλές στον αδερφό και τα τρία παιδιά της ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες μέσω των social media. Δυο από αυτά τα μηνύματα αναφέρουν:

«Ξέρουμε που μένεις... Θα μας βρεις μπροστά σου. Τα φιλιά μας στην ανήλικη κόρη της Ειρήνης. Να σταματήσεις την έρευνα. Η υπόθεση θα κλείσει και εσείς δεν έπρεπε να κάνετε έρευνα. Σας προτείνω να φύγετε στο εξωτερικό».

«Προσπαθούν να μας εκφοβίσουν προφανώς φαίνεται να είναι στημένες εγκληματικές ομάδες, οι οποίες προσδοκούν με δόλιους τρόπους, με πλαστογραφίες, με απειλές, να καταρρίψουν την υπόθεση και μέσω αυτής της ψυχολογικής πίεσης να σταματήσουμε την έρευνά μας. Κάποιοι κρύβονται από πίσω και μάλιστα δίνουν και στοιχεία της δικογραφίας. Προφανώς θέλουν να ζητήσουν χρήματα. Δεν ξέρω τι παράνοια κρύβεται από πίσω τους. Οι απειλές είναι συγκεκριμένες και είναι στοχευμένες και πολλές» λέει ο αδελφός της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ενημερωθεί ήδη για τα απειλητικά μηνύματα.

«Μεγάλο κίνδυνο βλέπω. Ένα θα σας πω και μόνο, έφτασαν στο σημείο να μου πουν ότι θα μας βρει έξω από το σπίτι, καταλαβαίνετε για τι τραγικά πράγματα μιλάμε; Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακραίοι, τι κρύβεται από πίσω θα το δούμε. Έφτασαν στο σημείο τον Γενάρη να μου στείλουν άνθρωπο φυλακισμένο με το ανάλογο αντίτιμο να μου δώσει στοιχεία για την υπόθεση. Με τον τρόπο τους προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτοί έχουν τη δύναμη», λέει ο αδερφός της Ειρήνης.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι η άτυχη γυναίκα είχε εισπνεύσει μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, προερχόμενες από καύση πετρελαίου. Η 44χρονη φαίνεται ότι είχε συνάψει σχέση με ένα γιατρό και είχε αποκαλύψει στη σύζυγό του τη σχέση τους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε ραντεβού με τον άνθρωπο που είχε συνάψει σχέση, ο οποίος της είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...